Nyår! :D

Idag är det sista dagen på året! :D
Snart ska jag äta 3 rätters middag hos Fredrik och sen ska jag och Karro bege oss till Carlshem och besöka Mickaela. Jag hoppas innerligt att vi lyckas ta oss ner på stan ikväll :O Hoppas att ni får en bra sista dag på året! :)

Tisdag 28/12 Karro

Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag fyller år! :D Det ska bli roligt, helt underbart att få massa presenter. På tal om min födelsedag så hade jag tänkt att vi alltså ni (mina vänner) ska följa med ut dagen efter min födelsedag! :D Har inte riktigt planerat så bra än men det är vad jag har klurat ut hittills.
Om dagen då, idag har jag varit med Karro hela dagen typ. Gått på stan med henne för hon ville ha hjälp med att hitta ett par nya vinterskor. Jag hade tänkt köpa ett par örhängen med de var såklart slut men det kanske var lika bra. Men jag köpte rakblad i alla fall, yey... Vi gick på stan ett tag och sen fick jag skjuts hem och nu ska hon snart hämta mig igen. Klockan 18.00 ska vi äta middag hemma hos Rim, det blir Karro, Hanna, Rim och jag. Blir väll film, mat och kanske helt hysteriskt! Jag ska ta med mig det i alla fall så får vi väll se vilka som är sugna på att spela det. Hoppas att allting är bra med er!

Dag 9 • Något du är stolt över dom senaste dagarna

Hahah jaa ni har väll inte gjort någonting jätte bra som jag är sådär jätte stolt över :P Ätit lite för mycket, sovit lite för länge ^^ Men jag kom nyss på en sak som jag kan vara lite stolt över. Jag köpte ett pussel till Fredrik i julklapp och idag byggde jag ihop en jätte stor bit! :D Lite konstig sak att vara stolt över men nog blev jag stolt över mig själv där ett tag.

Dag 8 • Mål på kort sikt för denna månad och varför

Den här månaden ska jag försöka spara så mycket pengar som möjligt och bara köpa det som jag anser är nödvändigt :P Det lär jag inte lyckas med men vi får väll se. Jag ska även försöka börja träna två gånger i veckan nu, det måste det blir ändring på! Jag har inte tränat på en hel vecka nu!

Måndag 27/12 Mellandagsrea

Nu ska snart jag och Fredrik bege oss ut på mellandagsrean och imorgon blir det troligen att åka dit igen fast med Karro istället! :)

Dag 7 • En bild på någon / något som har ströst inverkan på dig

Min mamma har nog störst påverkan på mig, det är henne jag ser upp till mest men egentligen ser jag ner på henne eftersom hon är kortare än mig ^^ Nej men hon är så snäll och omtänksam och det är därför jag anser att hon har störst inverkan på mig. När jag blir vuxen och skaffar egna barn skulle jag vara stolt om jag hade samma egenskaper som henne

Söndag 26/12 Helt hysteriskt

Idag har jag äntligen fått spela helt hysteriskt! :D Så galet roligt spel! :D Jag har tänkt ta med mig det på nyår tror jag för det blir nog ännu roligare att spela när man är lite alkoholpåverkad också ^^ Alla mina kompisar måste någon gång testa på det här spelet i alla fall!
Jag och Fredrik har nyss sett på Shrek 4 och just nu sitter vi och väntar på att Kick Ass ska bli klar :) Jag har hört att den ska vara bra så vi får väll se vad jag tycker

Lördag 25/12

Idag bjöd mamma  hem min farmor och farfar och även Fredrik. Vi åt jätte god middag! Vi spelade spel, bland annat med andra ord. Hahhah det var första gången farmor och farfar spelade det. När farmor skulle förklara limpistol sa hon:
Klister pang pang, poff poff och sedan så formade hon händerna som en pistol och låtsades skjuta i luften ^^ Hon är så rolig!

Fredag 24/12 JULAFTON!

Jag måste bara få skriva om min julafton! :) Jag vet att min blogg inte har varit speciellt uppdaterad men nu kommer det troligen att ändras. Men nog om det, Bea kom och firade jul med oss vilket var väldigt roligt tyckte jag! :D Jag sov hos Fredrik, klev upp hos honom och öppnade en av hans julklappar :) Jag fick några jätte fina uggleörhängen! :D Sedan for vi och handlade mjölk på berghem där vi även skulle hämta upp Bea, färden fortsatte till Östra Ersboda och där åt vi tomte gröt! Klockan 13.00 ungefär var vi hos farmor och farfar, fikade, kollade på kalle anka och sedan så åt vi mat och öppnade julklapparna! :D Efter julklappsudelningen spelade vi ett av spelen som jag fått :)
Jag fick HELT HYSTERISKT!! :D Sååå sjukt roligt spel!
Det var en väldigt bra och mysig jul

Torsdag 23/12 Dagen före julafton!

Nu är det bara en dag kvar! :D BARA EN DAG!! :D:D Imorgon kommer bea och imorgon får man öppna julklappar och förhoppningsvis få någonting som man har önskat sig ^^ Det är mysigt med julen tycker jag, se på kalle anka, dricka glögg, fika och tända ett flertal ljus :) Jul= mysig stämning. Idag däremot så är det jätte kallt ute och trots den bitande kylan så ska jag strax bege mig på stan och träffa Klara, det lär ju vara kaos där nere. Alla som inte handlat julklappar än ska handla dem nu i sista minuten men det ska bli roligt att träffa Klara i alla fall! Efter stan ska jag hem till mig hämta Fredriks julklappar och sen ikväll ska vi umgås i hans familj. Göra fondue både till mat och efterrätt mmm choklad fondue! Sen ska vi väll spela spel och bara ha det mysigt :) Hoppas att ni kommer att ha en underbar jul alla mina vänner :)

Dag 6 • Favorit superhjälten och varför ?

Jag har alltid tyckt om Batman så jag antar att han är min favorit superhjälte! :) Jag tycker att han är sexig men jag är medveten om att han som spelar batman i filmerna inte alls är sexig och i själva verket så har ju inte batman några super krafter ens :O Men han är bra ändå :) Jag gillar filmerna och det kanske är just därför jag gillar batman

Igår 21/12 Tisdag

Den här dagen var jag och Fredrik hemma hos min farmor och farfar :) Fredrik skulle hjälpa dem med deras dator för att den saknade både brandvägg och virusskydd. Vi blev bjudna på jääääätte goda biskvier som farmor hade bakat och riktigt god mat! :) Man blir alltid propp mätt när man har varit på besök där men bättre mätt än hungrig. Efter besöket for vi och såg på Harry Potter! :D Jag tyckte att filmen var jätte bra men min mamma var inte riktigt nöjd, det var jätte mycket som hon hade att kommentera efter vi hade sett den ^^ Men överlag så tyckte även hon att den var bra!

Onsdag 22/12 Bara två dagar kvar!

Idag kommer jag inte ha mycket för mig alls... Jag har hunnit duscha båda katterna, man känner sig så hemsk när man har gjort det men efter ett tag förlåter dem en ^^ Sedan efter det for jag och Fredrik till Biltema, Myrorna och Jula. På myrorna hittade jag en kokbok som jag blev kär i, lite komiskt eftersom det var en kokbok för kära :) Alla recept verkade jätte goda och enkla så det lät som någonting för mig så vi ska åka tillbaka och köpa den senare idag, HOPPAS ATT DEN ÄR KVAR! Jag hade tänkt träna idag också men det blev inte så eftersom jag var så dålig och glömde helt bort att smsa Linnéa och kände mig inte så taggad på att träna själv... Så den här veckan är det vilovecka för min del men funderar på att fara på afro pass nästa vecka så Linnéa Jonsson är du intresserad av att följa? :)

Dag 5 • En bild av någonstans där du har varit

Sommaren 2008 for jag och Karro på språkresa till Malta! Vi var där i 3 veckor! :D Så otroligt härligt det var att vara där, helt underbar resa!

Måndag 20/12 Jul rim

Här sitter jag och väntar på att Karro ska höra av sig, vi ska nämligen byta julklappar idag! :D Jag hoppas verkligen att hon blir glad över det jag har köpt till henne :) Idag har jag även slagit in mammas julklapp så nu är alla julklappar som jag ska ge bort inslagna! Det känns underbart bra! :D
Rimmet går såhär kan ni gissa vad hon ska få för någonting? : Detta är ingen vanlig present, men jag lovar att du får kul till 100%. Det är något som får dina minnen att komma fram, titta ofta om du vill slippa en massa damm. Den kommer kanske få dig att skratta och jag lovar, det är ingen kratta.


Dag 4 • En vana som du önskar att du inte har

Jaaa ni den här var väldigt svår att komma på för jag har inte direkt några dåliga vanor. Jag är väll inte så jätte bra på att spara pengar som jag nämnt förut :P Så jag är typ en shopaholic med andra ord ^^ köper massa onödiga saker så det är väll en dålig vana antar jag ^^

Blogg design

http://www.snyggareblogg.se
Härifrån tog jag min bloggdesign :) fin tycker jag

Söndag 19/12 Jul middag

Idag firade jag och Fredrik 1 år och 9 månader! :)
Vi firade väll inte direkt för idag har min farmor och farfar och morfar varit hos oss. Vi fikade och vi åt det första julbordet i år. Vi spelade även Uno, det gick riktigt dåligt för mig :( Men jag förlorade i alla fall inte, as jobbigt att vara dålig förlorare. Jag vet att det bara är ett spel osv men ändå blir man så arg när det går dåligt för en själv :P Jag har även öppnat en julklapp ikväll, så sammanlagt har det blivit 2 julklappar före jul! :O ojojoj! En fick jag av nea (present kort på body shop) och den andra fick jag av andré och ebba (mascara och eyeleiner) :) Jag hade faktiskt tänkt köpa en mascara av present kortet som jag fick men det var ju tur att jag inte gjorde det :P

ops

hahah fredrik märkte nyss att jag hade skrivit lite fel på hans text ^^
jag menar såklart att jag inte hade mått lika bra
Och jag lärde inte känna alla i högstadiet som jag skrev utan gymnasiet menade jag... Vad jobbigt det här blev :(

Dag 3 • En bild av dig och några vänner

Här är några av mina underbara vänner :) Dock är inte alla på bilden mina vänner men jag gillar bilden och alla på bilden är bra personer så dem fick vara med ändå! :)
Fredrik- min älskade pojkvän, jag älskar honom oerhört känns skumt att vara utan honom. Han är som min andra halva och jag skulle må lika bra om jag inte hade honom i mitt liv.

Bea- Beatrice du har varit i mitt liv ända sedan vi gick i 2:an det blev bara vi på en gång! Vi klickade som, vi hade våra motgångar t.ex. när vi skulle leka med barbie dockor och vi blev så ledsen att vi blev osams så våra mammor fick ringa till varann. Haha det är minnen med dig, väldigt fina och många minnen. Du är världens finaste gumman jag har känt dig i en evighet och jag hoppas att jag får känna dig även när vi sitter där med våra rullatorer och spanar in yngre män ;)
Karro- Hahha du är ju världens roligaste människa och då menar jag det verkligen! Du är så galet rolig, du är aldrig arg eller du kanske är det ibland men jag har då aldrig fått uppleva det, aldrig sur aldrig ledsen aldrig arg. Du är bara glad hela tiden och det smittar verkligen av sig, du är ju glädje spridaren number one! xD Jag gillar verkligen att umgås med dig för att som sagt man har alltid roligt när man är det :P Resan till Malta är obeskrivlig och jaaa det var delvis du som gjorde den till det, jag gillar dig skarpt!
Linnéa-  Jag lärde känna dig när jag började på gymnasiet och guuuud vad jag är glad över att jag lärde känna dig! Du är ju så galet bra LINNÈA! :D Jag älskar verkligen att umgås med dig din humor och alla tokigheter du har för dig ibland ^^ När du t.ex. blir trött och börjar säga massa konstiga saker, HUUUR ROLIGT SOM HELST! Du är så underbart snäll och omtänksam människa!
Linnea (nea)- Jag verkligen älskar din humor och precis som jag skrev i Linnéas text så lärde jag känna dig i början av högstadiet. Du var först väldigt blyg av dig och sa inte så mycket men nu när man lärt känna dig är du ju stört rolig! Hahah din humor är verkligen den mest underliga! hahah jaa du man kan ju inte annat än att skratta när man sitter och lyssnar på din och Linnéas vilda diskussioner :P Men det är inte bara det jag gillar med dig, jag gillar att man kan prata med dig om vad som helst, jag gillar att du känns pålitlig och jag gillar dig :)
Erik- Lärde känna i högstadiet och väldigt rolig att umgås med, lite väl ärlig ibland men det är sådant man får leva med antar jag ^^ Jag gillar att man kan hitta på saker med dig
Nils- Dig lärde jag också känna på högstadiet genom Erik :) Du är en väldigt snäll och pålitlig person. Även du är rolig att hitta på saker med speciellt att åka snowboard med eftersom du är ungefär lika dålig som mig ^^

Dag 2 • Meningen bakom din bloggs namn

Jadu meningen bakom mitt blogg namn är väll inte sådär jätte roligt men lite fyndigt tycker jag i alla fall att det är! Jag hade börjat fundera över om jag skulle skaffa mig en blogg, så jag började kolla efter några namn typ angelica.blogg.se men såklart så fanns det redan.
Jag ville inte ha typ angelicajonsson.blogg.se för jag tycker att det blev för långt och komplicerat. Jag ville alltså ha någonting kort, fyndigt och enkelt. Jag började googla på italienska ord och latinska ord. Då jag googlade på italienska ord så fann jag oggi som betyder dag. Oggi var redan upptaget eller någonting liknande så därför lade jag bara till ett till i så mitt blogg namn blev Oggii. Jag tyckte att det var kort och fyndigt eftersom det betyder dag och man skriver ju oftast om sin dag ^^
Så detta var berättelsen om hur min blogg fick sitt namn.

Dag 1 • En nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig

Jag som ren under tjej fest
  1. Mitt namn är Anna Angelica Jonsson

  2. Min mamma ville egentligen att jag skulle heta Emelie men eftersom våra grannar hade en flicka som hette det så blev mitt namn istället Angelica.

  3. När jag var liten ville jag alltid klä mig själv, inte så snyggt. Det var väldigt blandade kläder, randigt, rutigt och prickigt. Jag såg ut som en clown.

  4. När jag gick i 8:an cyklade jag och föll över cykeln och det var så jag fick mitt ärr på vänster knä-
  5. När jag gick ut högstadiet åkte jag och min kompis Karro utomlands, hennes första gång! Inga föräldrar eller någonting!!

  6. Fösta gången jag hångla tror jag var i 8.an
  7. När jag slutade 2an flyttade vi till söndra Sverige i ett år. Vi bodde i Strängnäs världens mysigaste stad.

  8. När jag bodde i Strängnäs var jag typ populär trots min page frisyr och tveksamma smak på musik. Britney Spears var en av mina stora favoriter under det här året.

  9. När jag sover brukar jag låta ungefär som en gammal dörr som står och knarrar. :O

  10. Jag är jätte dålig på att spara pengar men är samtidigt väldigt snål när det gäller mina egna pengar ^^

  11. Jag lärde mig skriva skrivstil när jag gick i 3:an

  12. När jag gick i 2:an lärde jag känna min bästa kompis Bea, hon tänkte "hon ser snäll ut henne ska jag bli vän med" Hoppas att jag levde upp till hennes förväntningar :P

  13. Ibland när jag tar i brukar jag dra upp överläppen till näsan, mamma säger att jag har fått det från mormor för hon brukade tydligen också göra så.

  14. Förut när mina kompisar sov över hos mig så brukar jag låta madrassen ligga kvar ett tag och sova på den för att jag tyckte att den var skönare än min egen säng.

  15. Jag föddes med förlängd svans kota så att det såg ut ungefär som en svans, den blev opererad bort direkt efter födseln. (Skämt och sido, detta har aldrig hänt) Jag kom bara inte på någonting mer intressant om mig ^^

Listan

Jag var tvungen, alla andra har ju gjort den såå lite efter men här kommer jag också ^^

dag 1 • En nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig
dag 2 • Meningen bakom din bloggs namn
dag 3 • En bild av dig och några vänner
dag 4 • En vana som du önskar att du inte har
dag 5 • En bild av någonstans där du har varit
dag 6 • Favorit superhjälten och varför ?
dag 7 • En bild på någon / något som har ströst inverkan på dig
dag 8 • Mål på kort sikt för denna månad och varför
dag 9 • Något du är stolr över dom senaste dagarna
dag 10 • Låtar du lyssnar på när du är glad,ledsen,uttråkad,heta eller mårdåligt
dag 11 • En annan bild av dig och dina vänner
dag 12 • Varför du började blogga
dag 13 • En bild av ditt rum
dag 14 • En bild på dig och din familj
dag 15 • Sätt din ipod shuffle : första 10 låtar som spelar
dag 16 • En annan bild av dig själv
dag 17 • Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
dag 18 • Planer / drömmar / mål du har
dag 19 • Smeknamn du har , varför du har dom
dag 20 • Någon du ser dig själv gifta / att vara med i framtiden
dag 21 • En bild av något som gör dig glad
dag 22 • Vad gör dig annorlunda än alla andra
dag 23 • Något du längtar efter mycket
dag 24 • Ett brev till dina föräldrar
dag 25 • Vad jag skulle hitta i väskan
dag 26 • Din favorittid på året
dag 27 • Varför gör du såhär 30 dagar utmaning
dag 28 • En bild på dig förra året och nu , hur har du förändrats sen dess ?
dag 29 • I det här senaste månaden vad har du lärt dig ?
dag 30 • Din favoritlåt

CRAZY

Man blir ju galen nea du får verkligen hjälpa mig med det här, typsnittet är det värsta jag sett och ingenting fungerar som jag vill längre... :( Jag ger upp för tillfället

Kaos!


Snööö kaos ute! Shit vad det snöar men det gillar vi så länge man är inomhus så är det bra att det kommer snö ;D

JUL MYS

Idag var jag och Linnéa lediga från praktiken! U N D E R B A R T! Fick sova ut men vaknade ändå 9.15 av att jag behövde gå på toa sen så kunde man ju såklart inte somna om.

Men! Idag har jag gjort en ny jul lista (musik lista) jätte mysigt tycker jag då ^^ Och jag har bakat mycket, jag har bakat snöbollar, julkola och lussebullar! Galet vad mycket jag hann med idag ändå :) Klapp på axeln till mig själv ;D

Blogg!

Nu sitter jag här med en blogg, min alldeles egna! Oggi= dag på italienska tyckte det var lite fyndigt ^^ Så välkomna in i min värld ;D wooohoo, taggade? Vi får väll se

RSS 2.0