Måndag 28/2

Idag skulle vi egentligen ha fått studiebidraget men jag fick mitt i Fredags konstigt tycker jag :O En annan konstig grej är den att jag inte har fått min mobilräkning än från den här månaden :O Vart kan den ha tagit vägen undrar jag...
.
Annars då, idag har jag haft NK och grafisk kommunikation. Jag och Linnéa börjar faktiskt bli rätt så klar med våra saker och jag hoppas att man får ett bra betyg på det här projektet eftersom man har lagt ner så sjukt mycket tid på det. Efter skolan så for vi i alla fall och tränade, jag gick och joggade mest. Det är faktiskt riktigt skönt att få röra på sig ibland! :)
.
Jag har även börjat fundera över vad man ska göra på lovet. Jag vill göra någonting jätte roligt och jag vill även vara ute så mycket som möjligt om vädret tillåter, någon som vill göra någonting med mig? :)

Söndag 27/2

Grattis till Evelyn! :)
Idag ska jag träffa klara och se på trassel, köpa teaterbiljetter som jag och fredrik ska gå och se. Och ikväll är det Solsidan!

Lördag 26/2 One Tree Hill

Jaa jag har blivit väldigt dålig på att skriva inlägg har jag märkt, jag ber om ursäkt. Igår var jag med Karro, Fredrik och Johan. Vi bowlade, jag förlorade första gången och vann andra! :) Sen efter det spelade vi spel hemma hos mig och efter det åkte vi hem till johan, drack te och pratade. När vi var på väg hem så såg vi rådjur på vägen :O Det finns alltså rådjur typ där jag går i skola ^^ Sen så har jag suttit med desktop i typ flera timmar :O Blev smått less faktiskt.
.
Snart kommer Karro till mig och då ska vi se på OTH! :O :D Hon har aldrig sett det och jag har aldrig sett hela så nu blir det av! Ikväll ska jag vara med Fredrik och bara ta det lugnt tror jag, typ se på någon bra film och äta massa onyttigt! ^^ Det är så jag vill att det ska bli i alla fall men vi får väll se hur kvällen utartar sig :P
.
Jag har förresten testat min student klänning nu! :) Den var jätte fin och passade jätte bra så nu är även den fixad! :D

Onsdag 23/2

Idag har jag faktiskt varit rätt så duktig på skolan, min student klänning har kommit och jag tycker att den sitter jätte bra! :D Imorgon har jag prov på morgonen och sen direkt efter provet har jag och Linnéa redovisning i samhällskunskap...
.
Ikäll blir det mest att träna inför provet imorgon och även att öva inför redovisningen, jag längtar verkligen tills morgon dagen är över! Jag blev ju erbjuden att följa med till Hemavan också, det hade varit så sjukt roligt men det blev alldeles för dyrt! :(

Tisdag 22/2

Jaa ni nu har jag varit dålig på att blogga ett tag men det ska bli ändring på det (hoppas jag) Idag har jag varit på skolan och tränat, åkte med reggie busschauffören hem och nu sitter jag stressad som vanligt. Det börjar dra ihop sig nu och det är alldeles för mycket saker som snurrar runt i mitt huvud. Projektarbetet, matten, körkort, vad ska jag göra efter studenten? Jaa det är ju en del...

Helgen

Jaa helgen har varit så härlig! :)
.
Jag har:
simmat
spelat spel
sett på serier
ätit gi mat
varit på "jobb intervju"
.
Den har varit super bra i alla fall! Men synd att man inte blev så taggad på jobbet och mamma skämde ju ut sig på simhallen också när hon sa till en kille som hade snor på kinden. Jag citerar " ursäkta, du har någonting på kinden, det kanske inte är så roligt". Stackarn blev ju jätte generad. :O

Onsdag 16/2 taggen är inte på topp

Så less så ont i huvudet så så... :( åååh jag skulle behöva träna känner jag men det gick ju inte kanske blir det imorgon istället. Klurar på vad jag ska göra nu... Jag har i alla fall matte prov nästa vecka, jag taggar inte.

Tisdag 15/2

Så otroligt ovärd dag.... Man kommer till skolan 12.00 och hade lektioner fram till 16.00 och nu ska vi börja med öppethus och får inte åka hem förrän klockan är 20.00!! Det var ju lite "kul" att kajsa kom och skulle reda ut allting med alla rykten idag också, kom med massa ursäkter och sådant att nej ingenting är skolans fel det är ni som måste ordna allting. kuuul.... NEJ! Jag förstår i alla fall Neas frustration, jag delar den men vreden är innuti mig.
.
Jag har i alla fall varit duktig idag, fixade två referenser till mitt cv och pratade med boomerang Fredrik om att han kunde höra av sig om han ville ha hjälp med någonting och det lät som att det skulle kunna bli någonting där! Lång mening but what to do?
.
Nu ska vi som sagt snart börja med öppet hus sysslor... Vi får ju inge ledigt för det här heller eftersom vi fick det före jul ännu mer kul :O Jag taggar iaf Cougar Town ikväll, min hjältinna i vardagen!
.

Måndag 14/2 Alla hjärtans dag!

Det här inlägget är till min älskling Fredrik!
.
Jag älskar han oerhört mycket och vi har snart varit tillsammans i 2 år :)
.
Han får mig att må bra.
Jag känner mig trygg med honom.
Jag vet att han älskar mig.
Han får mig att skratta.
Han är snäll.
Han är även romantiskt (ibland)
Han är omtänksam.
Han är varm och värmer mig när jag är frusen ^^
.
Det finns så mycket jag tycker om med honom och jag hoppas att det alltid kommer att vara vi två <3
Jag älskar dig Fredrik

Skrollan

Nyss låg skrollan i mitt knä och anföll mitt halsband som jag fick av Linnéa och Nea :P Hahha hon är ju så skum ibland ^^ Hon typ bet och slog på den.
.

Söndag 13/2

Grattis till min bror som fyller 21 år idag. Inte så kul när man är inne på sitt rum och så hör man att familjen sjunger för honom där nere utan att bry sig att säga någonting till mig. Pappa visste i alla fall att jag var hemma.
.
Igår var i alla fall hur roligt som helst! Tack så mycket för alla fina presenter jag älskade verkligen var enda en och Bea jag kommer att älska den jag får av dig också :) Kvällen blev som jag hade planerat alltid roligt med rätt sällskap! Jag gillar verkligen att ni ställde upp på att göra alla lekar även fast dem kanske var lite speciella några av dem ^^ Men kvällen bjöd på många skratt och roliga minnen! Jag vill ha allas bilder förresten!
.
Nu håller jag på att leta recept tills imorgon, det är ju alla hjärtans dag! Jag fick i uppdrag av Fredrik att hitta på någon romantisk middag som vi ska äta imorgon. Vi får väll se vad jag hittar på. Sen så tror jag även att jag ska måla mina naglar blå :)

Fredag 11/2 Åhhhh

Fy fan så jävla dåligt :O Jag gick nyss in på schoolsoft och då såg jag att jag hade fått frånvaro... Jag skulle tydligen ha varit på mitt individuella val nu när jag har praktik, satans så dåligt! Fan heller att jag borde få frånvaro för det!
Ursäkta min argsinta början på det här inlägget.
.
Idag kommer Bea! Det ska blir riktigt roligt men jag har fortfarande inte slagit in hennes present :O Men ska försöka göra det innan hon kommer i alla fall ^^ Jag blev förresten bjuden på två fester igår också men blir nog inte att fara på någon av dem. Halva priset på Corona och inflyttningsfest lät fasen roligt ändå.

Torsdag 10/2

Idag är jag hemma ifrån skolan ^^ Haha borde egentligen räknas som skolk eftersom det är meningen att vi ska vara där men seriöst vi gör ingenting där :O Absolut ingenting så  varför ska man vara där isf? Jag tyckte att det var väldigt onödigt så jag bestämde mig därför för att stanna hemma, eller vara hos Fredrik.
.
Jag beställde som sagt min studentklänning för några dagar sedan och det blev den som var hel vit :) Jag tyckte att den var hur söt som helst ^^ Jag hoppas bara inte att jag kommer att se ut som en lik, men vi får väll se hur det ser ut när jag får den.
.
Jag har förresten tränat 3 dagar den här veckan så min kropp mår inte riktigt bra just nu... Det var meningen att vi skulle träna idag också men kände mig verkligen inte taggad på det. Jag har försökt avboka passet hela morgonen men sidan vill inte fungera för mig... Och om man inte avbokar och om man inte åker dit så får man typ en varning och om man har flera varningar så får man tillslut inte gå på passen :/ SÅ FUNGERA!
.
Idag ska jag och Fredrik på stan i alla fall och sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag har fortfarande lite skoluppgifter kvar som jag borde fixa men känns inte så roligt ^^ Plus att jag inte förstår någonting av vad jag ska göra på den sista matte uppgiften :(

Onsdag 9/2 Ligretto

Igår så tränade vi efter skolan, shit vad jobbigt! Men guuud vad skönt det känns efteråt eller det känns bra eftersom man känner sig duktig men shit vilken träningsverk man får :O Ikväll ska jag också träna, men då ska jag träna med min mamma och jag ska simma. Det känns lite skönare att ha lite varierad träning än att bara gymma hela tiden :P Och imorgon har vi bokat in oss på ett bass body balence tror jag att det var ^^
.
Igår beställde jag min studentklänning också! :D Skönt att ha fixat allting typ! :D Efter middagen så spelade vi ligretto, jag, fredrik, mamma och André. KUL! Sen senare på kvällen så såg jag ju självklart cougar town!

PENGAR!

Linnéa fick nyss 1700 kr för materstättning! :O :D Jag blev as taggad eftersom jag också har sparat kvitton, jag tror seriöst att jag ska fixa alla kvitton ikväll :D Då kanske jag får pengar imorgon! ^^

Hahah fin gubbe

Jag kollade nyss på fokis blogg, där hade hon lagt upp en deoderant reklam. När jag tittade på den så la jag märke till den här gubben ^^ Hahhah riktigt söt ;D
.

Hurtbullar!

Igår var jag Linnéa och Nea och gymmade! :D Man känner sig så otroligt duktig efter man har gjort det men man känner sig så jäkla äcklig när man gör det iaf jag ^^ Jag skulle träna magen och när jag skulle sätta mig ner och träna med den maskinen var den alldeles våt av svett! :( uuuusch men tur att man inte är så fräsh själv heller ^^ Efter skolan blir det att åka och träna igen woohoo! Kanske blir att träna 5 gånger den här veckan ändå eftersom Nea och Linnéa ska göra det, men får se! :)

Tisdag 8/2 studentklänning

Igår skulle jag beställa min studentklänning. Vi hade först tänkt beställa den via deras tidining men det fungerade inte eftersom vi tyckte att det stod alldeles för lite där, vi hittade t.ex. inte hur mycket frakten skulle kosta osv. Sen efter det började jag leta upp klänningen på deras hemsida så då tänkte vi beställa den där ifrån. Nehe det gick ju inte heller... För vi skulle skriva in "personal id" vi testade med typ allt :O Vi skrev in när mamma var född hennes 4 sista siffror men allt fick inte plats :S Och det stod inte vad de ville att man skulle skriva där, så idag ska mamma ringa dig hoppas jag, så att jag kan få min klänning :P
------
.
Vilken tycker ni är finast? Jag tror att jag tyckte mer om den hel vita, jag kommer att se ut som ett lik jaa.. Men det kändes mer som mig :)

Hahhaha fiskar!

.
Hahha det här är lite udda fiskar som jag och Karro tittade på idag, jag sökte på röda havet fiskar och då hamnade vi på en sida som innehöll udda fiskar :P Tryck på dem för att göra bilderna större

Söndag 6/2 Både Lördag och Söndag

Lördag: Jag, mamma, pappa och Fredrik for och Firade min moster som fyllde 60 år. Vi fikade där, åt bullar, kakor och tårta. När vi hade fikat klart skulle vi gå tips promenad där de t.ex. stod vem är hetast? Vem känner flest? Vem är snabbast? Och sen så var det tre olika alternativ, jag var med på frågan där det stod vem känner flest. Efter fikat och allt sådant så fick vi veta att frågorna hade gått ut på olika tävlingar. Jag, min kusin och min kusins flickvän skulle tävla mot varann där man skulle komma på flest killnamn på bokstaven M. Jag vann faktiskt! Men typ ingen hade gissat på mig :O Ajaa det var roligt att få vinna iaf ^^
Efter några tävlingar for jag och Fredrik hem till honom (till nästa kalas.) Eva hade ju fyllt 50 när de var i Egypten så i lördags hade hon kalas för nära och kära. Vi åt 3 olika pajer köttfärs, kyckling och västerbottensost. Efter det åt vi tårta och kladdkaka och sen efter det var det ostbricka :O Efter maten så spelade vi "barn" pictunary, det gick ganska så bra för mig och Fredrik faktiskt :) Men vi vann inte.
Efter alla hade åkt hem så spelade jag sims medan Fredrik skjutsade hem folk och efter det började vi se på Due Date men vi var så trötta så vi såg klart den idag (söndag) istället ^^
.
Idag såg jag och Fredrik klart Due Date, jag tyckte att den var sjukt bra. Jag tyckte att en av huvudpersonerna var lite väl dum men ändå väldigt rolig! Efter det så tog vi det bara lugnt, åt frukost osv. Sen så for jag och Karro till Nolia på loppis. Jag köpte ett par stövlar och en ring för sammanlagt 60 kr! Värt :) Jag har faktiskt pratat om att skaffa det länge så :) Nu ikväll blir det väll att kolla på senaste avsnittet av vampire diaries kanske och sen kanske beställa en studentklänning ;)

Från mat till buss

Nu är jag hemma igen ååååh vad mycket mat jag åt jag ångrar mig nästan att jag åt så mycket för nu mår jag nästan dåligt :O Men gott som tusan var det juu och kuul! TACK! Man känner sig verkligen som en boll så nu har jag tagit på mig min morgonrock för att dölja maten som väller ut inifrån magen, det är skönt att gömma bort saker ibland ^^
.
Nea- Om du gifter dig med honom så blir jag faktiskt inte lite rädd utan väldigt förskräckt :O snälla för min skull, gift dig inte med vår sims gubbe.
.
Kära blogg, jag glömde nämna en annan grej som hände mig i morse. Jag var så smart så folk kallar mig för "Angelica super women smart" eller inte.... Jag vaknade till min väckarklocka i morse men jag hade ju ställt den helt fel :O Så jag hann inte med min buss som jag brukar ta, jag gjorde mig ändå i ordning utan att stressa för jag tänkte att jag skulle ta bussen som gick lite senare. Men när jag kom till busshållplatsen så märkte jag att jag precis missat bussen... Så jag får står där i 10 min och vänta på nästa buss, inte så länge kanske ni tänker men det tycker jag! :O Sen på bussen till Umedalen sätter sig en tant bredvid mig, fine tänker jag eftersom det inte fanns så mycket andra lediga platser. Men sen när typ hälften av bussfolket hoppar av på dragonskolan så sitter hon ändå kvar bredvid MIG! VARFÖR? Det fanns typ 20 lediga sitt platser framför mig men hon satt ändå kvar... Sjukt irriterande

Fredag 4/2 Spännande

För det första kära kära blogg så måste jag få tala om att idag på skolan så gjorde jag absolut ingenting vettigt. Jag, Nea och Linnéa satt och gjorde en av dem fulaste sims gubbarna jag någonsin skådat tror jag, han fick namnet Ragnar Draken. Tänk er en väldigt överviktig kille men han har ändå magrutor, han är bränd över hela kroppen så han har som en rosa/röd ton på huden, världens största näsa, världens minsta ögon och hockeyfrilla. Det var en kort summering av vår dag på skolan. Hahha eller nej jag glömde den fulaste delen ^^ När vi satt där och spelade kom vår lärare och ville se på vårt arbete men då drog vi bara till bussen ;D Hahahah badgirls wooot wooot!
.
Sen blev det träning på gymmet, mina kära vänner vill träna 5 gånger typ nästa vecka! :O Skulle vara fränt att ha gjort det faktiskt men jag tvivlar starkt på att min kropp skulle palla...
.
Jag tog bussen hem och jag kunde till min förvåning stämpla med mitt busskort :D Jag brukar inte kunna det eftersom jag har busskort inom tätorten bara men nu kanske jag kan det! Sen så somnade jag i bussen och vaknade precis när bussen stannade vid min hållplats, TUUUR! Hade varit lite hemskt om man hade vaknat och ba "shit var är jag någonstans?!" Läskigt... ^^
.
Nu taggar jag kvällen och sitter nu och väntar på Karro men jag måste ha bättrat på mitt smink innan hon kommer för det är som värsta klumpen nu alltså mitt mascara.

Torsdag 3/2 Apelsin

Igår var jag med Fredrik och var faktiskt duktig för en gångs skull! Vi kollade på en dokumentär om att vara evigt ung, intressant faktiskt och nu ska jag försöka skriva klart vår nk uppgift som vi har haft under praktiken.
.
Idag har vi ätit en väldigt skum lunch, fisk med citron och chili typ :S Vi fortsatte dagen, eller Nea och Linnéa fortsatte dagen med apelsin fotboll :P Hahha Linnéa sparkade den så att den flög över Mirandas huvud och om hon inte hade duckat så hade hon blivit träffad ^^ Men den träffade väggen istället och spräcktes där.
.
Nyss fick vi veta av vår samhällskunskap lärare att vi kanske kommer att lyckas charma in oss på nått jobb den 17 Februari! Då ska vi tydligen på någon mässa på Nolia, shit vad skönt om man skulle lyckas få någonting! Men jag hoppas inte på någonting men man kan ju alltid försöka.

Måndag 1/2 Mycket bättre dag

Den här dagen var mycket bättre än igår men jag gjorde verkligen inte mycket på skolan... Förlåt Linnéa ^^ Efter skolan for jag och Miranda och tränade, det behövdes verkligen. Jag tränade ju ingenting förra veckan :O Men den här veckan ska det bli ändring for real!
.
När jag hade tränat klart, kom Fredrik och hämtade mig. Då vi kom hem till honom gick vi ut med Trixi ååååh jag tror aldrig att jag har tyckt att en promenad någonsin har varit så jobbig som jag tyckte då. Jag var så trött och less men jag överlevde i alla fall. Efter middagen som bestod av korvstuvning och klyftpotatis med sour creme smak så såg vi på en ny serie. Jag kommer inte på vad den hette nu men den handlade i alla fall om superhjältar får återkomma om namnet sen :P Och sen så for vi och kollade på en balklänning som jag KÖPTE! Det känns hur bra som helst och ha fixat den :) Sen så såg jag och Fredrik på Coger Town han åt tårta och jag åt kiwi och drack bluekeld MMMmmm :) Jag gillare, bra dag!

RSS 2.0