tråkigt

Jag har ingenting att göra...

Onsdag 30/3 Drömmar...

Inatt drömde jag om spöken :O
Man brukar ju säga att man brukar drömma om det sista man tänker på innan man somnar men det kan bara inte stämma :S För inatt drömde jag om spöken och någon natt före det drömde jag om hajar :S Liksom vad händer med mina drömmar...
.
Jag drömde i alla fall att det hände massa kusliga saker hemma hos mig men det var ingen annan som trodde på mig när jag sa att det spökade. Vår ytterdörr åkte upp av sig själv även fast man stängt den ordernligt och den låstes även upp även fast man låst den. Jag kände på mig att det var någonting som hemsköte vårat hem och tillsist tog spöket kontakt. Jag började höra röster inne i mitt huvud som sa typ " jag vet att du känner av mig och ja jag finns på riktigt" eller nått liknande det är lite svårt att komma ihåg exakt hur det var. Sen fick jag reda på att det var en kille som hemsökte vårat hem, han hade tydligen bott granne med oss när vi hade bott i ett hus "någonstans" han hade blivit kär i mig då men jag hade inte ägnat någon tid åt honom. Han hade svårt hemma och han bodde bara med sin pappa och sen tillsist orkade han inte mer. Så han la sin son och sedan lade han sig själv ner under ett stenblock och sa något i stil med " Det här kanske kommer att kännas lite grann, det kanske blir lite varmt" och sen hade de blivit krossade.
.
Liksom vad är det för dröm?! :O

Tisdag 29/3

Seriöst full proppad buss idag :O Han bara tyckte in människor jag har åkt i många fulla bussar men aldrig i en buss som var för full! Det är väll bra att det finns några snälla busschaufförer men det där var seriöst för mycket.
.
Bea jag hoppas att du inte är ledsen på mig :(
.
En månad kvar tills projekt arbetet ska vara klart! :O

Måndag 28/3 Gollum

Gollum killen var i duschen idag efter jag hade tränat :O LÄÄÄÄSKIGT! Killen är typ 7 år så varför är han i damernas omklädningsrum?! :S
.
Dagen har i alla fall varit bra, vi har börjat med en ny sak på grafisk kommunikation. Vi ska designa påsar antingen till en klädaffär eller till en blod påse :S Jaa jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det bättre än sådär, men men vi får väll se vad jag hittar på. Jag har dock inga idéer just nu.

Stackarn :(

.
Stackars hund :( Jag har inte kunnat lägga in youtube klipp förut men nu har Linnéa visat mig hur man gör! :)

MAAAAAAAAAAAAAAAAT! GE MIG

Nu ska jag meddela varför det blev en glad smajli och inte en ledsen efter stycken "det snöar ute" :P Jag ska troligen till hemavan v.15! :D Och om det blir att vi ska dit så skulle jag uppskatta mycket snö så att man kan åka slalom och skoter ^^

Nu sitter man i alla fall och tinar kyckling, jag håller på att hungra ihjäl! Jag är hungrig som ett djur!

Söndag 27/2 mycket bu och bä

Fredrik vill inte dansa vals med mig nu.. :( OCH DET SNÖAR MYCKET UTE! :D Idag har vi sett no odrinary family och de har inte ens börjat spela in den andra säsongen än :( Mycket ledsna och glada smajlisar i det här inlägget :P Och så såg vi nyss en film som hette My family wedding den var faktiskt rätt så bra :) Och nu ska vi typ spela kort och så ska jag hjälpa Fredrik med maten bara för att han inte vill dansa vals med mig :(
.
Man ska ställa fram klockan idag också!

Lördag 26/3 Narnia?

Igår kväll var jag med Karro och såg på OTH snart har vi sett klart hela första säsongen vi grät i slutet och vi har inte ens sett på det värsta än... Jag blir typ gråtfärdig bara jag tänker på vad som kommer att hända sen men jag kan som inte avslöja någonting eftersom Karro inte har sett någonting alls.

Som sagt jag var med Karro på kvällen och på dagen pluggade jag... Jag gjorde samhällskunskapen, NK labbrapporten, projektarbetet och desktopen. Jag blev bara klar med deskopen och jag tror att jag är klar med NKn men samhällskunskapen tyckte jag var jätte dryg och jobbig så jag gav upp... Jag känner mig verkligen inte taggad på att vi snart ska ha prov i det! Jag måste seriöst fara på någon support för annars har jag ett garanterat IG på ekonomi provet.

Ikväll då. Ja ikväll ska jag och Fredriks familj GRILLA! :D Det ska bli jäkligt gott så jag är riktigt taggad! Sen så ska vi troligen köpa godis om det inte blir lösvikt så har jag tänk köpa dumle go nuts! SUPER GOTT! Så ikväll om det blir som jag vill så blir det, narnia eller exam på datorn, en godispåse i handen och själv så sitter man ihop kurad i fredriks famn :) Så vill jag att kvällen ska vara men vi får väll se hur det blir, bra blir den nog i alla fall.

Onsdag 23/3 Paradisbadet

Det var riktigt roligt idag! :)
Vi åkte baklänges i magic eye och det kittlades jätte mycket i magen! Om du ska dit någon gång så testa det! Men shit vad trött man är efter en rolig dag på paradisbadet! :P
.
Ikväll blir det att vara med Fredrik tror jag och jag hoppas det också men vi får väll se. Om det inte blir så antar jag att jag ska plugga eftersom det inte är någonting som jag vill se på tv ikväll.
.
Imorgon ska vi besöka universitetet och jag hoppas innerligt att jag inte går vilse men det går säkert bra ^^

Tisdag 22/3 Paradisbadet

Jag har känt mig väldigt duktig nu den här veckan! Jag är typ snart klar med projektarbetet dock så har jag inte skrivit någonting på rapporten nästan men ändå! Och nu idag har jag skrivit klart alla dokument som man var tvungen att skriva till musikprojektet.
.
Jag taggar i alla fall morgon dagen! Då blir det paradisbadet! :D Yey

Måndag 21/3 stress

Nu äntligen har man blivit klar med musik projektet på skolan :O Det har typ hållit på i 6 månader så det kändes jäkligt skönt att få slippa det nu. Men trots det känner jag mig inte direkt munter, är seriöst as stressad och trots det  sitter jag här och skriver ett väldigt ovärt inlägg till min blogg... Projektarbetet och rapporten till den ska vara klar den 28 April!! Jag har snart prov i samhällskunskap, jag har en labbrapport i NK som jag måste skriva, ja körtkortet... Ja det är väll just de där sakerna som jag är mest stressad över just nu.
.
Nu återgår jag till arbetet.

Lördag 19/3 Två år!

Idag firar jag och fredrik 2 år :) så grattis till oss. Det känns som att jag känt honom i evigheter och inatt drömde jag om vårat bröllop men om det blir så att vi gifter oss någon gång i framtiden så hoppas jag att det blir bättre än vad min dröm va :P

Fredag 18/3 stadsbesök

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lite mer för jag ska nämligen ner på stan och träffa min goda vän Karro :) Hon ville ha lunch sällskap och jag hade inget bättre för mig eftersom jag är ledig på fredagar. Plus! Att vi ska köpa biljetterna till studentskivan idag! :D KUUUL!
.
Efter stadsbesöket hade vi tänkt dra oss hem till mig och se några avsnitt av OTH! Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag hade tänkt vara med Fredrik men det låter som att han har tänkt dra ut med Johan på Pipes, vi får väll se hur kvällen blir.

Onsdag 16/3 Grattis till Fredrik!

Just nu sitter jag och ska ha matte. Kanske inte världens roligaste men jag taggar i alla fall på att få åka hem eller rättare sagt till Fredrik. Jag taggar detta eftersom han fyller år idag och vi har bakat eller jag har inte bakat så mycket men jätte mycket gott i alla fall! MMmmm en massa choklad! Och nu är min pojkvän 20 år shit! :O Och nu kan han köpa ut till mig mohahhahah ^^ Ajaa nu ska jag väll fokusera lite mer på matten och lite mindre på datorn.

Gladiatorerna

hahha Fredrik sökte in till Gladiatorerna igår ^^ Det hade varit roligt om han komm med :)

Gårdagen

Alltså teatern igår! :D Jag har seriöst aldrig sett någonting liknande! :D Allting var så jäkla bra, jag ångrar verkligen inte att vi for, och klaras fest var också toppen :) Gårdagen var helt enkelt bra kan man säga.
la soirée bjöd på, strippor, akrobatik, en gummi man, buktalare (typ) show på rullskridskor och mycket mycket mer! Ni som inte har varit och sett det måste nästan fara och se det för det var vekligen underbart! Man applodera och skratta exakt hela tiden!

seriöst

Jag ska ha prov i desktop idag och jag måste göra det nu på morgonen för jag kommer inte att hinna göra det ikväll. Men! Provet går inte att öppna :O va fan....

Torsdag 11/3 taggar morgon dagen!

Idag har jag: Varit på vattengympa, jag lär ha träningsverk imorgon. Jag har sett no ordinary family så nu måste vi vänta tills det går att ladda hem igen... :O Det känns som att det är så med alla serier just nu. OCH! Jag, Fredrik, Karro och JC har spelat spel tillsammans. Det var väldigt trevligt och det känns faktiskt som att jag har uppfyllt nästan allting som jag har velat uppnå med det här lovet och det känns bra :)
.
Imorgon blir det:
Prov i desktop
Middag med Fredriks släkt på nån pizzeria på haga
Teater med Fredrik och mina föräldrar nått circus liknande
Party på kvällen för att fira att Klara har fyllt år :)
Det lär nog bli en toppen dag imorgon om man bortser ifrån provet men det är dock ett kryss prov så det lär nog gå bra.

Lovet so far

Måndag: Det blev så att vi for och åkte skrana och grillade, det blev jag, Karro, Fredrik och JC. Vi hoppade i "värsta" guppen också :P Och en av gångerna så råkade jag typ kalka av skranan så när vi landade stötte jag i min armbåge vilket resulterade sig i ett stort blåmärke, yey!
.
Tisdag: Vi klev upp tidigt för att åka iväg till Bygdsilijum! Karro fick låna sin bil av sin mamma så jäkla snällt! :D Så vi for dit det var lite jobbigt för min del efersom min näsa typ rann som en kran eller någoting liknande kanske inte så fräscht. Men kul var det! Jag och Karro testade till och med på att åka Snowboard igen men hädanefter så tror jag faktiskt att jag kommer att hålla mig till slalomen ^^
. Jag i backen, även den här bilden som Nea brukar likna sig med men det  var ungefär såhär jag kände mig i backen :P
.
Onsdag: Den här dagen låg vi bara inne hela dagen, vi såg tre filmer som faktiskt var riktigt bra! :) Plus att jag tror att min "förkyldning" håller på att bli bättre!
Vi såg:
. Den handlar om en pansionerad CIA agent som har hamnat på en "dödslista" och så ska han ta reda på varför han är med på den.
.
. Det går inte riktigt att berätta vad den här filmen handlar om men den var riktigt bra i alla fall!
.
. Den här filmen var väldigt annorlunda men riktigt bra. Den handlar om tjejen på omslaget och hon ljuger typ ihop olika berättelser för att hjälpa andra men tillslut får hon det as dåligt själv. SE DEN!
.
. Och sen så har vi även sett på No ordinary family! :) En riktigt bra serie!

Måndag 7/3

Första dagen på lovet. Min hosta har inte blivit bätttre och igår kväll böjade jag även att blöda näsblod :O Jag typ dränkte hela Fredriks övervåning med blod, det såg ut som typ ett slagsfält eller nått... Det kom i sängen och på mina tår och jaa... Usch inte kul alltså. Men så mitt i allting gör Fredrik en så gullig och fin grej :) Jag stod framåtlutad i kanske 6 min så jag fick jätte ont i huvudet och så säger Fredrik att jag fått blod på tårna. Jag orkade inte bry mig om det just då men då böjer han sig ned på golvet och hjälper mig att torka bort det ^^ Kanske inte världens mysigaste men jag tyckte att det var så gulligt av honom.

Och idag då: Jag har hostat... Jag och Fredrik har sett på Modern Family, gått på hm så nu vet jag typ vad jag ska köpa till Fredrik i födelsedagspresent. Och nu håller vi på att baka nå choklad muffins, ikväll blir det att åka skrana och grilla marsmallows och korv. Och imorgon beger vi oss till Bygdsilijum! Galet jag ska försöka mig på att åka snowboard igen och jag hoppas verkligen att jag inte bryter någonting!

Helgen+lite annat

Lite sammanfattning av min helg:
Torsdag: Jag var med Fredrik och såg Toy Story 3
Fredag: Jag var med Karro och Hanna på stan, vi köpte klart Klaras present och jag köpte 3 nya nagellack, ett nytt leopard linne som Fredrik tyckte va fult :( Och ett rött läppstift som jag ska ha på balen. På kvällen for jag och Karro på förfest hos Linnéa och sedan begav vi oss ut på 100 dagars festen! Riktigt skoj även fast det blev lite skumma momenst plus att jag blev spilld på flera gånger.
Lördag: Jag tog det bara lugnt, Fredrik väckte mig 9 det var inte uppskattat... På kvällen var jag med Karro och Linnéa vi kollade på vimmelbilder från corona och såg på två filmer som jag hade med mig. Letters to God och Leap Year jag tyckte att Letters to God var bättre men när vi såg på Leap Year blev jag verkligen jätte sugen på att åka till Irland det verkar vara sjukt fint där!
Söndag: Jag har läst ut min bok och lagat middag och nu ska jag vara med Fredrik, mysa och se på någon bra film förhoppningsvis
.
Annars så kan jag säga att jag mår bra förutom att min hals är helt jävla cp störd och jag håller säkert på att bli sjuk eller nått. Plus att jag typ känner mig nere pga allt stress, mina föräldrar orkar typ inte peppa mig på att ta körkortet längre eftersom de anser att jag inte är intresserad men jag ska inte skylla på dem. Jag är intresserad jag tror bara inte att jag kan klara det men jag får väll se om jag ska börja med teorin nu under lovet för Fredrik har laddat hem ett spel till mig så kanske sitter med det lite grann. Aja nu ska jag vara munter med min pojkvän.

Klapp på axeln

Ojojoj vad jag har varit duktig! :D Jag har tränat 4 gånger den här veckan och det är bara torsdag!
Måndag: Gym
Tisdag: Simning
Onsdag: Yoga
Tosdag: Vattengympa
.
Imorgon blir det att fara på 100 dagars festen jag tror att det kommer att bli riktigt roligt och jag har till och med googlat på drinkar som låter goda. Så imorgon blir det att beställa lite nya drinkar för mig och Karro, party all night long! :) Och tack till Miranda som bidrar till mitt gratis inträde imorgon (förhoppningsvis)

Angelicas dag idag

Nu är dagen över och så är det åter igen dags att gå och lägga sig. Dagen har varit händelserik, började med att jag steg upp 5.30 för att befinna mig på badhuset vid 7 för att ha ett träningspass (yoga) Det var faktiskt riktigt skönt. Vi kom till skolan 15 min sent arbetade med evighets arbetet. Spelade wii, alla blev arga på en person i vår klass när vi spelade ^^ Jag tyckte att det var ganska humorisktiskt. Jag fick G på matte provet! Jag höll på att somna på Annikas genomgång eftersom jag har varit så trött hela dagen. Jag for hem och träffat Karro och även sett 3 avsnitt av OTH nu är det bara 11 avsnitt kvar sen har vi avverkat hela första sesongen!
Kort men ändå inte så kort sammanfattning av min dag

Onsdag 2/3

ÅÅÅh jag blir sjukt jävla less... Jag skulle vilja skriva hur jävla mycket som helst men jag vet seriöst inte vilka som brukar läsa min blogg och inte. Jag kan säga såhär i alla fall, hon tar seriöst över mitt liv snart blir det väll så att jag inte ens existerar här hemma... Jag önskar att jag kunde utveckla det här mer men

Simma eller inte?

Nu är frågan om jag ska orka fara och simma eller inte :O Känner mig typ less... Eller rättare sagt trött, as jobbig lektion eller vi gjorde inte så mycket men jag börjar känna mig stressad över allt det dära nu :O ååååh...

Tisdag 1/3

Snart är det seriöst loooov! :D Och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra på lovet, det känns lite tragiskt faktiskt för jag vill göra någonting skoj!
.
Idag har vi gjort en religion för övrigt! :D Hahha den blev klockren men jag ska inte avslöja mer än så men jag kommer att skriva mer om den på torsdag för då ska den redovisas :P
.
Ikväll blir det troligen simmning och couger town! Juste jag och Karro eller snarare Karro har kommit på världens bästa present till Klara! :D Så bra! :D Men jag har fortfarande inte aning om vad jag ska köpa till Fredrik... Om det är någon som har något förslag så snälla säg det! ^^

RSS 2.0