Min nya kamera!

Hepp... Jag kommer inte på något fyndigt sätt att påbörja det här inlägget. Liksom hur börjar man ett inlägg för att få alla att vilja läsa det? Troligtvis så är det bara mina närmaste kompisar som läser min blogg och då förväntar jag mig att de läser allting men man vet ju aldrig. Men om ni inte tycker att det är intressant så sluta läs nu.
-
Idag har jag inte gjort någonting och jag blev lite smått frustrerad när jag fick veta att det hade varit jätte många av mina kompisar nere på stan idag men ingen som hörde av sig. Karro, Rim, Erik och Linnéa var på stan, Linnéa visste ifs inte att jag var hemma men ändå ^^ Istället för att umgås och socialisera med folk hängde jag tvätt, klippte gräset, solade och grät en skvett då jag läste ut min bok (En dag heter den) Efter solningen övningskörde jag och handlade på obs, det gick bra kanske till och med blir så att jag kör upp snart....
-
Efter maten som bestod av hemma gjorda hamburgare med pommes hade jag fortfarande ingenting att göra så då blev det datorn som blev min underhållning. Och här har jag suttit i 4h nu, kul, njaa... Men det är kul att chatta med folk som förtillfället är Erik, Nils och Nea :) Tre väldigt fina människor. Ganska kul för Linnéa skickade en bild från facebook på en klass och hon trodde att en kille på bilden var Nils så då frågade jag honom om det var han, och det var det JU! :D Det hade tydligen gjort hans dag, väckte tydligen många minnen så det var ju roligt! :)
-
Men som sagt den här dagen har inte varit toppen rolig men imorgon beger jag mig iallafall till Fredriks stuga igen för att fira hans mamma som fyllt 50år i januari men hon ska ha sin fest nu! :) Det kommer över 40 personer så det kommer bli riktigt roligt, hoppas jag! :)
-
Puss hej!
Här är några bilder från min nya kamera:
.    .   .  

Vad ska man hitta på för skoj?

Frågan är ju vad som kommer att hända idag :S Jag vet att jag ska vara med Karro ikväll men fram tills dess då?

Ajajjaaaj....

Jag har jätte ont i magen och har haft det i 3 dagar nu.... Kan det inte bara gå över? :(

Imorgon ska jag vara med Karro, det kanske blir stan och om det blir stan ska jag gå och fixa mina naglar :D Och på kvällen ska jag också vara med Karro och se på OTH det är bestämt i alla fall eftersom Fredrik ska vara med Johan och typ boka utomlandsresa :O

Nea: Jag lyssnade förresten på en av dina sånger som du sjöng på skolan, en som jag spelade in :) När du sjunger om att du trodde att Linnéa hade varit och bajsat på toaletten och att jag hade ett svart nagellack, det kanske blir en ny hitlåt? Är det någonting som du vill att jag ska skicka in till det nya programmet the voice eller vad det nu hette ^^

Home!

Hej igen! Nu är jag återigen hemma men som somliga vet ska jag åka igen på lördag för då är det STOR kalas i lillis när vi ska fira Evas 50års dag i efterskott! :) Det tråkiga är att Miranda berättade för mig att det var den enda helgen som Nea var ledig och hade tänkt sig hit. Jag hoppas innerligt att vi hinner ses på Fredag? "Pjamasparty" hos mig, kanske? :) Blir typ mer prat och övernattning, kanske spel och en film eller så? :) Vad sägs?
.
Min kamera är en Nikon någonting, ingen systemkamera men ser dock ut som en :) Jag gillar den hitills och har tagit en hel del bilder men har tyvär inte sladden med mig nu så ni får inget smakprov den här gången ;D Men det är dock inte så roliga bilder än, bilder på en halvnaken Fredrik och trixi är de flesta motiven så kanske inte så lockande att titta på :P Men någon dag får jag väll bege mig ut i skogen och fota några lite mer barnvänliga bilder ;) (skämtåsido) Nu ska jag i alla fall umgås med min man :)
Ha det bäst så länge mina citronfjärilar :)

Björn Rosenström i högtalarna

Jag tycker att ni folk har varit väldigt dålig på att komentera och det gör ont i hjärtat varje gång jag loggar in på min blogg och förväntansfull kollar efter komentarer eller något liknande, men icket. Ingenting, ni måste ju tänka på bloggens överlevnad. Själv vet jag knappt vad jag ska skriva längre, ni måste ju peppa mig, kom igen Angelica jag gillar din blogg du måste ju fortsätta skriva eller? Är det här bara en blogg som man går in på för att vara "snäll" mot ägaren för att det blir fler besökare på statestiken? Jag är en sån som inte bryr sig om sådant, själv vill jag ha komentarer ^^ Där var det sagt.
-
Annars då, idag har jag varit med Fredrik. Varit på Onoff som för övrigt har gått i konkurs för er som inte visste det, idag var det 50% på allt i butiken för några veckor sedan var den 25% på allt och det var då jag köppte min nya kamera :) Och idag köpte jag en kameraväska allt som allt gick på ungefär 1900, såå värt! :O Med tanke på att jag fick en väldigt bra kamera med tanke på att det är en digitalkamera, ett minneskort med 8gb och en kameraväska!
-
Jag har även varit med Karro och sett OTH :) Jag är så less på Dan.... Nu blir det väll att sova eller se ett avsnitt av the Mentalist (faktiskt riktigt bra serie) Imorgon hoppas jag på bra väder för då ska jag cykla till umelagun och träna för ovanligheternas skull ^^ Och för er som följer denna värdelösa blogg imorgon åker jag till Fredriks stuga igen så det kommer inte vara mycket till uppdatering igen men det är ni väll vana vid ;D Puss hej!

Dagen

Dagen: Jag har firat min fader, jag har varit och ätit jätte god mat på den nya båten i umeå, jag har varit och firat Linda och även fikat underbart gott fika! :) Usch man känner sig inte lite tjock idag alltså :o Men som tur är så cyklade vi ner och hemifrån stan så det blev ju i alla fall lite träning ^^
.
Nu blir det mys och ett avsnitt av the Mentalist :)
.
Ha det bäst mina underbart skapade vänner!

Lite smått och gott

Hej jag vet länge sen sist men klaga ej för här kommer inlägget ni alla har längtat efter.. eller? ^^ Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera i know men om jag ska ha någon som helst ursäkt så har jag faktiskt inte haft någon dator tillgänglig så därför har det inte blivit någon nerkladdning av meningslöst nånsens på ett tag :P
.
1. Jag har inte haft några planer alls den här sommaren, rätt skönt men för tusan jag vill ändå göra någonting! Jobbsökanden... Ja det blir väll inte så ofta som man kanske skulle vilja, vart har mitt självförtroende tagit vägen egentligen?? Någon som har ett att låna ut så give me a call, för jag tycker att det är så sjukt j*vla jobbigt att gå runt, hej jag vill ha ett jobb öm... snälla?
.
2. Jag har varit i Fredriks stuga och även i min men förtillfället är jag hemma, eller inte riktigt sitter förtillfället i Fredriks rum och skriver. Jag var förresten med Linnéa igår och då "klagade" hon på att jag inte har skrivit ett inlägg på länge vilket är sant, så här är det som ni kanske har märkt vid det här laget ;D Annars då, igår såg jag Harry Potter på bio, idag blir det middag på den nya båten= jag är taggad! Idag fyller min pappa år och även Fredriks syster, solen skiner så det kan inte bli så mycket bättre. Kanske om man skulle få sig ett jobb, vinna pengar, flytta hemifrån och kunna åka utomlands. Men om man ska nöja sig med de enkla grejerna så är jag rätt nöjd för tillfället :)
.
3. Jag saknar de flesta, Bea som bor flera mil söder ut, Nea som bor i skellefteå vilket inte hade varit några problem om man hade haft pengar till en bussbiljett :O Jag saknar även Miranda för även om vi har varit nära på att ses flera gånger så har det aldrig blivit av, då hon är i stan är jag någon annanstans och tvärtom :O Och jag saknar faktiskt även Linnéa trots att jag träffade henne igår, det är många fler jag saknar också som Klara som är i sin stuga och jaaa MÅNGA!
.
4. Nu känner jag att jag börjar spåra och jag skyller på värmen för det är faktiskt 25 grader i vackra UMEÅ idag! :D Men trots värmen blir det nog ändå inget bad :(

Min helg och torsdag

I torsdags träffade jag Miranda, jag cyklade till träningen där det var tänkt att vi skulle dansa zumba men då var ju instruktören sjuk så det blev ingenting... as drygt för vi var båda jätte taggad på det! Men istället så gymmade vi ett tag och sen cyklade jag hem, åt middag och träffade Karro. Nu har vi sett klart andra sesången av OTH! :D
.
Igår lagade jag supergod middag! Wokat blev det, smarrigt värre! Jag övningskörde i spöregnet, städade hela mitt rum, jag dammtorkade till och med :O Sen var jag med Fredrik såg True Blood, hahha den serien alltså ^^ Och efter det såg vi på hulken.
.
Idag ska vi snart äta frukost, ska bli spännande att se vad som finns :) Och sen efter det ska vi åka och kolla på bilar ^^ Ikväll blir det grillat och sen blir det fest i erik och nils lägenhet! :D Jag hoppas att det inte börjar regna bara....

RSS 2.0