Min nya kamera!

Hepp... Jag kommer inte på något fyndigt sätt att påbörja det här inlägget. Liksom hur börjar man ett inlägg för att få alla att vilja läsa det? Troligtvis så är det bara mina närmaste kompisar som läser min blogg och då förväntar jag mig att de läser allting men man vet ju aldrig. Men om ni inte tycker att det är intressant så sluta läs nu.
-
Idag har jag inte gjort någonting och jag blev lite smått frustrerad när jag fick veta att det hade varit jätte många av mina kompisar nere på stan idag men ingen som hörde av sig. Karro, Rim, Erik och Linnéa var på stan, Linnéa visste ifs inte att jag var hemma men ändå ^^ Istället för att umgås och socialisera med folk hängde jag tvätt, klippte gräset, solade och grät en skvett då jag läste ut min bok (En dag heter den) Efter solningen övningskörde jag och handlade på obs, det gick bra kanske till och med blir så att jag kör upp snart....
-
Efter maten som bestod av hemma gjorda hamburgare med pommes hade jag fortfarande ingenting att göra så då blev det datorn som blev min underhållning. Och här har jag suttit i 4h nu, kul, njaa... Men det är kul att chatta med folk som förtillfället är Erik, Nils och Nea :) Tre väldigt fina människor. Ganska kul för Linnéa skickade en bild från facebook på en klass och hon trodde att en kille på bilden var Nils så då frågade jag honom om det var han, och det var det JU! :D Det hade tydligen gjort hans dag, väckte tydligen många minnen så det var ju roligt! :)
-
Men som sagt den här dagen har inte varit toppen rolig men imorgon beger jag mig iallafall till Fredriks stuga igen för att fira hans mamma som fyllt 50år i januari men hon ska ha sin fest nu! :) Det kommer över 40 personer så det kommer bli riktigt roligt, hoppas jag! :)
-
Puss hej!
Här är några bilder från min nya kamera:
.    .   .  

Kommentarer
Postat av: Nils

Tack för bilden Angelica måste även komma ihåg att tacka linnéa nästa gång jag träffar henne,

2011-07-30 @ 00:02:39
Postat av: linnéa

Hade jag vetat att du var hemma hade jag ringt!! Hoppas 50års festen är rolig :D

2011-07-30 @ 11:21:46
URL: http://linnejajo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0